6 Mart 2016 Pazar

HENKEL CEREPUR TRANSPARENT



Tanıtacağım ürün, özelliği bakımından ilginizi çekebilecek özel bir yapıya sahip.Poliüretan esaslı şeffaf su yalıtım malzemesidir. Henkel tarafından piyasaya sürülen ve şeffaf olma özelliğinden dolayı özellikle balkon ve terasların yalıtımında,seramik üzerine kolaylıkla uygulanır.Üzerinde yürünebilir olması nedeniyle uygulama sonrası kullanıma son derece uygundur.Seramik malzemeyi ilk günkü gibi koruma özelliğine sahiptir,sararma yapmaz ve Güneş ışınlarına karşı dayanıklıdır.

Cerepur şeffaf yalıtım yapılacak alanın üzerine direk uygulanması ve herhangi bir kırma işlemine gerek kalmaması nedeniyle teras ve balkonlar için uygun bir malzemedir.Elastik olması sebebiyle uygulama sonrası çatlama yapmaz.

Balkon ve terasların,ahşap ve bambu yüzeylerin yalıtımında kolaylıkla kullanılır.Uygulama iki kat olarak yapılır.Temizlenmiş yüzey üzerine dökülen malzeme zemine dökülerek rulo veya uygun bir tarakla zemine tamamen kaplanana kadar uygulanır.Bir gün sonra ikinci kat uygulama rulo ile zemine sürülerek tamamlanır.

Şeffaf olması sebebiyle,ıslakken kayıcı bir yüzey oluşturması istenmiyorsa ikinci kat uygulama sonrasında yüzeye 0,1-0,3 mm kuvartz serpilmelidir.Sarfiyat miktarı iki katta seramik yüzeyine bağlı olarak 1,0-1,20 kg arasında değişmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder