21 Nisan 2016 Perşembe

KENDİLİĞİNDEN YAYILAN BASINÇ VE SU DAYANIMLI İÇ VE DIŞ ALAN TESVİYE ŞAPI


Bugün paylaşacağım içerik ile  size ilk defa ürün adı ile malzeme tanıtımı yapacağım. Henkel tarafından Thomsit grubu içerisinde satışa sunulan HD 50 self levelling tesviye şapı, iç ve dış mekanlarda kullanılması ve tek seferde 5 cm kadar kalınlıkta uygulanabilmesi gibi özellikleri ile emsalleri arasında öne çıkmaktadır.

Sentetik katkılar ile güçlendirilerek,çimento esaslı 4-50 mm kalınlıklar arasında kullanılabilen iç ve dış mekan tesviye şapı olarak satışa sunulan  ürünün en önemli özelliklerinden biri 50 mm kalınlık uygulamasında dahi kendi kendine yayılma özelliğine sahip olmasıdır.Bu özelliğinin yanında;

İç ve dış mekanlarda kullanılabilme
suya karşı dayanıklılığı
Endüstriyel zeminler için uygun olması
Uygulanan her kalınlıkta hızlı kuruma
Pompa ile uygulanabilme
gibi özelliklere de sahiptir.

Uygulama alanları son derece geniş olan self levelling Thomsit HD50 tesviye şapı,beton,endüstriyel alanlar,yaşam alanları,teras ve balkonlar,eğimli beton zeminler üzerinde fayans ve diğer kaplamalardan önce kullanılır.
Thomsit HD50 mağaza,fabrika koridorları,garaj ve kiler gibi alanlarda kullanıma uygun olup bu alanlarda rahatlıkla kullanılabilir.Dekoratif kaplamalar öncesinde evlerde ve ticari alanlarda zemin hazırlanmasında kullanılır.10-50 mm kalınlıklarda uygun tanecik boyutlu kum ile karıştırılarak kullanılabilir.

Uygulama öncesinde epoksi astarlar ile zemin astarlanarak üzerine kum serpilir.Astar kuruduktan sonra yüzeyde yapışmayan kumlar temizlenerek vakumlanır. Thomsit HD 50 uygulanmadan önce astarlama mutlaka yapılmalıdır.

1 mm kalınlık için 1,90 kg/m2 sarfiyatla uygulama yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder