17 Nisan 2016 Pazar

KENDİLİĞİNDEN YAYILAN VE ÇOK HIZLI KURUYAN ZEMİN TESVİYE ŞAPI.


Çok hızlı yapmanız gereken işlerde kullanabileceğiniz,kendi kendine yayılma özelliğine sahip ve 1,5 saat içinde kuruyarak hazır hale gelen bir malzemeyi tanıtacağım.Akşam kaplamanızı yaparak, mağazanızı sabah tekrar satışa açabilmeniz için hızlı kuruyan birtakım yapı malzemelerine ihtiyacınız vardır.Hızlı kuruyan zemin tesviye şapı bunlardan biridir. 0,50 mm ile 20 mm arasında kalınlıklarda uygulayabileceğiniz bu malzeme üzerine her türlü zemin kaplamalarını yapabilirsiniz.

İç mekanlarda şap ve beton zeminlerde kullanıldığı gibi,eski seramik ve doğal taş kaplama üzerine de uygulanabilir.Mağazalarda,fabrika koridorları,garaj ve evlerde kullanılabilir.Kaplama öncesinde kullanıldığı gibi,şeffaf epoksi uygulamalarında alt zemini düzgünleştirmek için de kullanılır.

Malzemenin en önemli özelliği 20 mm kalınlığa kadar uygulanabilmesi ile kuruma süresinin çok hızlı olması ve çok yüksek basınç dayanımına bu sürede ulaşmasıdır.Bu kısa sürede üzerine kaplama malzemesi uygulanmasına izin verir.İç mekanlarda tesviye şapı olarak kullanılır.

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ.

Mükemmel yayılma ve tesviye özelliğine sahiptir.
Çok yüksek mukavemete sahiptir.
Yüksek mukavemetinden dolayı ahşap kaplamalar için uygundur.
Yerden ısıtmalı sistemlerde kullanılabilir,herhangi bir deformasyona uğramaz.
Son derece düzgün,pürüzsüz bir yüzey elde edilir.

Uygulama yapılacak yüzey temiz,kuru,sağlam ve çatlaksız olmalıdır.Uygulanacak zemin üzerinde oynak malzemeler olmamalı,varsa temizlenmelidir.Zemin mukavemeti yüksek olmalıdır.Uygulamadan önce mevcut zeminin durumuna göre mutlaka astar sürülmelidir.Çok zayıf zeminlerde epoksi astar sürülerek üzerine kuvars kumu serpilerek yüzey pürüzlendirilir.1 mm kalınlık için m2 de 1,50 kg tesviye şapı kullanılır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder