16 Nisan 2016 Cumartesi

KULLANIMA HAZIR FAYANS YAPIŞTIRICI(SERAMİK,KARO VE MOZAİK ÜZERİNE YENİ KAPLAMA YAPIŞTIRMADA)


Kullanıma hazır fayans yapıştırıcılar ile mevcut seramiklerinizi kırmadan üzerine yeni seramik kaplamanızı yapıştırabilirsiniz. Akrilik esaslı olan bu tür yapıştırıcılar hızlı ve kolay uygulanması nedeniyle tercih edilebilir.Uzun çalışma süresine sahiptirler.Son derece güçlü yapışma özelliği vardır ve elastikiyeti oldukça fazladır.İç ve dış mekanlarda duvar ile zeminlerde rahatlıkla kullanılır.
En çok tercih edilme sebebi boyalı ve seramik kaplama yüzeyler üzerinde mükemmel sonuçlar vermesidir.
Seramik,porselen karo ile cam mozaiklerimizi kolayca yapıştırabilirsiniz.Renk olarak beyazdır.

Kullanıma hazır olması yanında yapışma özelliği çok fazladır.Banyo ve mutfak gibi ıslak hacimlerde,eski karo kaplama üzerine karo kaplamalarında kullanılır.Beton,eternit,alçı,kartonpiyer,sandviç paneller,ahşap ve boyalı yüzeyler üzerinde yapıştırma uygulamaları için kullanılırlar.

Uygulama yapılacak yüzey;sağlam olmalı,toz,yağ ve harç artıkları olmamalıdır.Yapışmayı engelleyici her türlü engelden temizlenmiş olmalıdır.Yüzey bozuklukları uygulamadan önce düzeltilirse sarfiyat miktarı artmamış olur.Zemindeki nem oranına dikkat edilmelidir.Nem olan yerlerde yeterli kuru ortam sağlandıktan sonra uygulama yapılmalıdır.Ürün su ile karıştırılmamalıdır.Uygulama süresince kesinlikle su ilave edilmemelidir.

Sizde evinizde kırma dökme işleri yapmak istemiyorsanız kullanıma hazır fayans yapıştırıcılarını kullanarak seramik,karo,mozaik üzerine yeni kaplamaları  harç kullanmadan yapabilirsiniz.Hem çok sağlam hemde çok kolay olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder